Mejeri Bonat 16 mesi
Parmigiano Reggiano - Bonat - 16 mesi - Den yngste fra mejeriet Bonat - Lækker blød !
Kommer rigtigt til sin ret i / på varme retter.Køerne
fodres med græs og hø blandet med vilde blomster og urter, det giver en
fin smag i mælken og medaljer på vægen.
Bonat 16 mesi, er resultatet af far og søn drift af
gården / mejeriet. Georgio og Gianluca har 100 køer på markerne omkring
mejeriet, der producere mælk til deres Parmiggiano Reggiano. Alt laves
med præcision og omhu. Køerne fodres med frisk græs og hø, tilsat
forskellige urter, der tilføre mælken en helt unik smag. Der går 16 liter mælk til 1 kg. Parmigiano Reggiano. Bonat 16 mesi er fyldt med
velsmag let frugtagtig sødme, perfekt til salater med fine sarte smage, men kan også knalde helt ud på en varm pastaret.
Leder du efter en Parmigiano Reggiano til aften hygge med bobler, så vil jeg guide dig over i noget 30 - 36 mesi. Kommer du over 36 mesi, syntes jeg parmesan bliver for hård, sådan til hapser. 30 - 36 mesi, smagen holder længere, lidt lige som kærlighed, hvis man vælger rigtigt fra starten :-)
Bonat har bragt adskillige priser med sig hjem til gården igennem årene: Gambero Rosso "Cheeses of Italy" Guide tildelte prisen "Tre Spicchi di Cacio" til den 3-årige og "Fuoriclasse" -prisen til den 7-årige; ALMA Cucina Academy instrueret af kok Gualtiero Marchesi, tildelt ALMA CASEUS 2012 guldmedalje til de 28 måneder; Associazione Cuochi Alta Etruria har tildelt mejeriet med guldmedaljen "Primo Absolute" ved Gran Crudi-konkurrencen i Italien i flere år i træk. HUSK en opbevaringspose.