Mange restauranter, store og små også i
Danmark, sværger til denne Grana parmesan, det er den de er vokset op
med, og det er Bella Lodi, de altid har brugt, både i Lodi og flere
andre områder og lande. Flere i Danmark spørg efter denne "Classico" Kan
du skaffe den ? Jeg har den nu, bare kom glad. Bella Lodi.
Mælken kommer fra køer i Lodi-området, der forarbejdes i henhold til traditionel ostefremstilling. Køerne og dette område, kan sikre, at de varme og intense aromaer frigives, hver gang et stykke Bella Lodi skæres. Først efter at have kontrolleret, at farve, tekstur, duft og smag er som den skal være, kan osten blive en Bella Lodi-ost med sin typiske sorte skorpe. Denne parmesan er laktosefri.
Bella Lodi er naturligt laktosefri. Takket være et nøjagtigt udvalg af mælkefermenterne, der anvendes i dets produktion (unik Lodigrana-udvælgelse, defineret i samarbejde med School of Agriculture ved det katolske universitet i Milano) omdannes enhver laktose indeholdt i mælk mælkesyre af disse mikroorganismer i løbet af fermenterings- og ældningsprocesserne.
Bjerggræs i bjergområde, hvor køerne går i sommermånederne, er rig på foder, der giver mælken særlige kvaliteter.Bella Lodi ost Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Denne ost er Laktose fri ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1597 kj / 384 kcal. Fedt : 28 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 18 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 33 gram. Salt : 1,51 gram |